Intensivutbildning

För dig som vill utbilda dig på kortare tid

Intensivutbildning erbjuder vi för dig som måste gå körkortsutbildningen fortare än normalt. Det innebär att du under en koncentrerad period ägnar en stor del av din tid åt teoretisk och praktisk körkortsutbildning. På så vis kan vi snabba upp processen – utan att göra avkall på utbildningens kvalitet. Det kräver också mycket självstudier och eget ansvar.

Vill du gå en intensivutbildning är det bra om du är ute i god tid. Kurserna är populära och kan vi planera dem i god tid blir det oftast bättre resultat.
Hur många veckor just din intensivkurs kommer att bli beror på vilka körkunskaper du har sedan tidigare. I snitt ligger en intensivkursutbildning på tre till fyra veckor, men det kan också ta längre tid, vi kan inte garantera att du är klart med din utbildning efter 3 eller 4 veckor. Men jobbar du hårt med teorin innan du börjar köra hos oss och under din tid hos oss samt har fokus på körningen under dina körlektioner har du stor chans att nå ditt mål.

Vi har inget eget boende för intensivelever men Trafikskolan ligger centralt så flera hotell finns väldigt nära till hands.

 

Testlektion

Vi rekommenderar att du bokar en testlektion innan du bokar en intensivkurs eller väljer körkortspaket. Trafikläraren kan då göra en bättre bedömning om din utbildningstid, kostnad eller om du kommer kunna tillgodogöra dig en intensivutbildning. Allt diskuteras givetvis utifrån dina förutsättningar. Därefter gör vi ett individuellt schema för dig och bokar in körlektioner, riskettan, halkkörning, teoriprov och körprov på Trafikverket.

 

Kursstarter hos oss

Vi bedriver utbildning kontinuerligt under hela året. Tänk på att boka din utbildning i god tid. Kontakta oss för bokning.